ЗМІСТ/СОДЕРЖАНИЕ

CONTENTS

ПРОБЛЕМНІ СТАТТІ

PROBLEMS ARTICLES

Смоляр В.І.
Формула раціонального харчування
V. Smolyar
Formula of rational nutrition

ОРИГІНАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ

ORIGINAL RESEARCHS

Романенко М.С., Романенко С.І.
Про структуру споживання продуктів харчування у Швейцарії та напрямки її змін у 1990–2010 роках
M. Romanenko, S. Romanenko
The food consumption structure in Switzerland and directions of its changes in 1990–2010 years
Голинько О.Н., Левицкая Н.П.
Проблемы безопасности и качества хлебобулочных продуктов
O. Golinko, N. Levitskaya
Security and quality of bakery products
Смоляр В.І., Петрашенко Г.І., Голохова О.В.
Про вміст мікроелементів харчових раціонах жителів незалежної України
V. Smolyar, G. Petrashenko, O. Golohova
About Content of Microelements in Diets of independent Ukrainian Pupil
Харченко О.А., Балан Г.М., Бубало Н.М.
Синтетичні піретроїди: механізм дії, гострі отруєння та віддалені наслідки
O. Kharchenko, G. Balan, N. Bubalo
Acute organophosphate poisoning: the main clinical syndromes and the mechanisms of their formation
Великая Н.В., Залесский В.Н.
Новые противовоспалительные лекарственные соединения Аюрведической медицины с цитотоксическим действием для профилактики и лечения хронических, в том числе онкологических заболеваний
N. Velykaya, V. Zalesskij
A new anti-philogistic drugs of Ayurvedic medicine with cytotoxic effect for chronic (and cancer) diseases prophylactic and therapy
Лепешкин И.В.
Оценка опасности остаточных количеств дельтаметрина после обработки препаратами на его основе запасов зерна при хранении
I. Lepeshkin
Hazard assessment of deltamethrin residues after treatment of stored grain by different deltamethrin formulations
Горцева Л.В., Шутова Т.В., Костюченко Т.П.
К вопросу определения токсичных ингредиентов полиэтилентерефталата, используемого для упаковки пищевых продуктов
L. Gortseva, T. Shutova, T. Kostyuchenko
On the determination of toxic ingredients polyethylene terephtalates used for food packaging
Калінін І.В., Данченко Н.М., Цудзевич Б.О.
Антиоксидантна система щурів за умов інтоксикації важкими металами та при застосуванні a-ліпоєвої і фолієвої кислот
I. Kalinin, N. Danchenko, B. Tsudzevich
Antioxidant system in rats under intoxication heavy metals and applying a-lipoic and folic acids
Шепельская Н.Р.
Пищевые контаминанты: методологические подходы к изучению их репродуктивной токсичности
N. Shepelskaya
Food contaminants: methodological approaches to the reproductive toxicity stady
Кузьмінов Б.П., Зазуляк Т.С., А.М. де Агіар Даніель, Харчук Р.В.
Алюміній як контамінант харчових продуктів
B. Kuzminov, T. Zazulyak, A.M. de Agiar Daniel, R. Kharchuk
Aluminum as contaminants of food

З ІСТОРІЇ РОЗВИТКУ НУТРИЦІОЛОГІЇ

TO HISTORY OF NUTRITIOLOGY

Смоляр В.І.
Ведична філософія харчування
V. Smolyar
Vedic history of food

ВІД РЕДАКЦІЇ

EDITORIAL INFORMATION

Правила офрмлення рукописів для публікації в журналі "Проблеми Харчування" The rules of article design


| Повернутися до попередньої сторінки | Архів |