ЗМІСТ/СОДЕРЖАНИЕ

CONTENTS

ПРОБЛЕМНІ СТАТТІ

PROBLEMS ARTICLES

В.І. Смоляр
Сучасні аспекти харчового канцерогенезу
V.I. Smolyar
Modern aspects of food carcinogenesis

ОРИГІНАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ

ORIGINAL RESEARCHS

В.Н. Залесский, Н.В. Великая
.Кофеинсодержащие продукты и ишемическая болезнь сердца
V.N. Zalesskij, N.V. Velykaya
Caffeine-containing products and coronary heart diseases
В.І. Смоляр, Г.І. Петрашенко
Вміст кадмію в харчових продуктах і раціонах та його токсичність
V.I. Smolyar, G.I. Petrashenko
Contens of cadmium in the foodstuffs and diets and his toxicity
Т.Н. Бурушкина, В.Г. Алейников, В.И. Колычев, В.В.Ратушняк
Углеводы топинамбура в белково-жировых растительных композициях
T.N. Burushkina, V.G. Aleinikov, V.I. Kolychev, V.V. Ratushnyak
Jerusalem artichoke's carbohydrates in protein-fat vegetal compositions
Т.С. Іванова, Н.А. Бісько, В.Ю. Барштейн, Т.А. Круподьорова
Біологічно активні речовини грибів відділу Basidiomycota
T.S. Ivanova, N.A. Bisko, V.J. Barshteyn, T.A. Krupodorova
Biologically active substances of fungi Basidiomycota
І.В. Лепьошкін, О.М. Багацька, І.В.Мудрий
Токсиколого-гігієнічна оцінка мінеральних добрив сульфату амонію та обґрунтування безпечного використання в сільському господарстві
I.V. Lepeshkin, O.M. Bahatska, I.V. Mudry
Toxicology and hygiene estimation and ground of safety use of mineral fertilizer of Sulfate ammonium in agriculture
С.В. Скребовська, С.М. Кузьминський
Ідентифікація мікроскопічних грибів, знайдених у харчових продуктах
S.V. Skrebovska, S.M. Kuzminsky
Identification of microscopic fungus found in food

КОРОТКІ ПОВІДОМЛЕННЯ

SHORT REPORTS

Національна комісія України "Кодекс Аліментаріус" National Commission of Ukraine "Codex Alimentarius"

З ІСТОРІЇ НУТРИЦІОЛОГІЇ

TO HISTORY OF NUTRITIOLOGY

В.Ю. Барштейн
Вітаміни. Сторінки історії
Barshtein
Vitamins. The pages of history
В.І. Смоляр
Розвиток харчової токсикології
V.I. Smolyar
Development of food toxicology


Повернутися до попередньої сторінки