Таблиця 5. Вміст вітамінів у середньодобових наборах харчових продуктів людей старшого віку у 1970-х, 1990-х і 2000-х р.р. і величини, що рекомендуються
ВітаміниРоки обстеженняРекомендовані величини
1970-ті1990-ті2000-ті
Вітамін А, мг/д0,54±0,050,31±0,050,30±0,022,2–2,5
Бета-каротин, мг/д3,2±0,22,57±0,402,28±0,095
Вітамін Д, мкг/д1,05±0,060,67±0,110,68±0,032,5
Вітамін В12, мкг/д5,97±0,603,62±0,772,46±0,282–3
Вітамін Е, мг/д19,75±1,318,70±1,1516,80±0,3225
Вітамін С, мг/д63,0±3,559,8±16,549,9±1,570–100
Вітамін В6, мг/д2,17±0,061,90±0,071,66±0,022–3
Ніацин, мг/д14,2±0,511,8±0,610,8±0,215–25
Пантотенат, мг/д5,01±0,153,70±0,153,14±0,065–10
Рибофлавін, мг/д1,6±0,61,05±0,130,97±0,012–2,5
Тіамін, мг/д1,32±0,041,10±0,040,98±0,011,5–2
Фолацин, мкг/д205,7±7,2165,2±8,0129,7±2,0200–400
Холін, мг/д376,0±17,7255,2±21,0226,5±6,3500–1000