 |
- Смоляр В.І
Токсичні ефекти харчових добавок
- Карачов І.І., Фокін В.М., Даценко В.І., Гронська Л.С., Салєнко К.О.
Сучасний стан, проблеми та напрямки удосконалення гігієнічної оцінки і регламентації вмісту радіонуклідів 137cs та 90sr у продуктах харчування
- Карпенко П.О., Вознюк В.В., Мельничук Н.О., Коваленко Н.К., Полтавська О.А.
Пробіотики в медичній практиці
- Синеок Л.Л., Григоров Ю.Г., Семесько Т.М., Сапожников И.В.
Питание одиноких людей старших возрастов и проживающих в домах-интернатах
- Лантух Г.В., Циганков С.П., Лукашевич К.М., Оріховська Л.Ю.
Контроль продуктів ферментації меляси методом інфрачервоної спектроскопії
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
| Архів |
|